Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Pieczone frytki z batata, buraczane aioli
Burak, Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Oliwa z oliwek, Pieprz czarny, Rozmaryn, Sól, Tymianek, Czosnek, Olej rzepakowy, Batat, Czosnek, Papryka słodka
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 486 kJ/116 kcal |
Tłuszcz: 5,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g |
Węglowodany: 15,6 g w tym cukry: 4,1 g |
Błonnik: 2,4 g |
Białko: 1,5 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.