Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.49
-
Dairy Free
Pieczone marokańskie marchewki z kaszą bulgur i granatem, dressing z nutą sezamu
Kmin rzymski, Granat, Tymianek, Syrop klonowy, Sok pomarańczowy, Pieprz czarny, Papryka ostra, Marchew, Kasza bulgur (zawiera PSZENICĘ), Czosnek, Kolendra, Sól, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Papryka wędzona, Oliwa z oliwek, Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Olej rzepakowy, Miód pszczeli, Szpinak baby
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 657 kJ/157 kcal |
Tłuszcz: 7,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g |
Węglowodany: 23,1 g w tym cukry: 10,1 g |
Błonnik: 4,7 g |
Białko: 3,0 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- gluten
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.