Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.97 Star

Pieczone papryki z fetą i oliwkami, sos miętowy

Papryka czerwona, Papryka żółta, Papryka zielona, Oliwki zielone (Oliwki, woda, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy, kwas cytrynowy; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy), Ser feta owczo-kozi (MLEKO owcze pasteryzowane 70%, MLEKO kozie pasteryzowane 30%, sól, kultury starterowe, podpuszczka mikrobiologiczna), Oliwa z oliwek, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Mięta, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Sos worcestershire (zawiera SELER), Miód pszczeli, Czosnek, Olej rzepakowy, Sól

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
621 kJ/148 kcal
Tłuszcz: 12,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,5 g
Węglowodany: 9,6 g
w tym cukry: 3,2 g
Błonnik: 1,7 g
Białko: 4,9 g
Sól: 1,2 g

Alergeny

  • gluten
  • mleko
  • seler
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: