Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.97
-
Less Gluten
Pieczone papryki z fetą i oliwkami, sos miętowy
Oliwki zielone (Oliwki, woda, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy, kwas cytrynowy; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy), Ser feta owczo-kozi (MLEKO owcze pasteryzowane 70%, MLEKO kozie pasteryzowane 30%, sól, kultury starterowe, podpuszczka mikrobiologiczna), Papryka czerwona, Papryka zielona, Papryka żółta, Miód pszczeli, Oliwa z oliwek, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Sos worcestershire (zawiera SELER), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Czosnek, Olej rzepakowy, Sól, Mięta
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 621 kJ/148 kcal |
Tłuszcz: 12,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,5 g |
Węglowodany: 9,6 g w tym cukry: 3,2 g |
Błonnik: 1,7 g |
Białko: 4,9 g |
Sól: 1,2 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.