Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.23
-
Less Gluten
Pieczone pomidorki z wędzonym twarogiem, pesto z natki pietruszki
Czosnek, Miód pszczeli, Natka pietruszki, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Nasiona słonecznika, Pomidorki cherry, Ser twarogowy wędzony (MLEKO, ŚMIETANKA, MLEKO w proszku, kultury mleczarskie), Szpinak baby
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 846 kJ/202 kcal |
Tłuszcz: 15,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,3 g |
Węglowodany: 8,5 g w tym cukry: 5,2 g |
Błonnik: 2,6 g |
Białko: 7,3 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.