Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.13
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Pieczone rzodkiewki z miętą i orzechami pinii, sos balsamiczny
Roszponka, Mięta, orzechy pinii, MASŁO 82% tł., Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Rzodkiewka, Sok z cytryny, Sól, Tymianek, Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Miód pszczeli
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 882 kJ/211 kcal |
Tłuszcz: 16,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4 g |
Węglowodany: 15,7 g w tym cukry: 10,4 g |
Błonnik: 5,3 g |
Białko: 4,5 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.