Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.21 Star
  • Dairy Free

Pieczone tofu w sosie pomidorowo-sojowym z miodem i imbirem, blanszowany szpinak z czosnkiem, makaron ryżowy

Szpinak, Tofu naturalne (woda, ziarno SOI, substancja wiążąca: siarczan wapnia), Makaron ryżowy (mąka ryżowa, woda), Woda, Miód pszczeli, Koncentrat pomidorowy 30%, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Imbir różowy marynowany, Mąka ziemniaczana, Czosnek, Olej rzepakowy, Sól, Szczypiorek, Oliwa z oliwek, Pieprz czarny, Gałka muszkatołowa

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
2 688 kJ/643 kcal
Tłuszcz: 14,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g
Węglowodany: 96,7 g
w tym cukry: 32,6 g
Błonnik: 6,5 g
Białko: 34,4 g
Sól: 4,1 g

Alergeny

  • gluten
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: