Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.21 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Pieczone tofu w sosie pomidorowo-sojowym z miodem i imbirem, blanszowany szpinak z czosnkiem, makaron ryżowy

Makaron ryżowy (mąka ryżowa, woda), Imbir różowy marynowany, Mąka ziemniaczana, Szpinak, Pieprz czarny, Oliwa z oliwek, Gałka muszkatołowa, Szczypiorek, Czosnek, Olej rzepakowy, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Miód pszczeli, Koncentrat pomidorowy 30%, Sól, Tofu naturalne (woda, ziarno SOI, substancja wiążąca: siarczan wapnia)

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
2 677 kJ/640 kcal
Tłuszcz: 14,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g
Węglowodany: 96,4 g
w tym cukry: 32,5 g
Błonnik: 6,4 g
Białko: 34,3 g
Sól: 3,1 g

Alergeny

  • gluten
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: