Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.21
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Pieczone tofu w sosie pomidorowo-sojowym z miodem i imbirem, blanszowany szpinak z czosnkiem, makaron ryżowy
Makaron ryżowy (mąka ryżowa, woda), Imbir różowy marynowany, Mąka ziemniaczana, Szpinak, Pieprz czarny, Oliwa z oliwek, Gałka muszkatołowa, Szczypiorek, Czosnek, Olej rzepakowy, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Miód pszczeli, Koncentrat pomidorowy 30%, Sól, Tofu naturalne (woda, ziarno SOI, substancja wiążąca: siarczan wapnia)
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 677 kJ/640 kcal |
Tłuszcz: 14,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g |
Węglowodany: 96,4 g w tym cukry: 32,5 g |
Błonnik: 6,4 g |
Białko: 34,3 g |
Sól: 3,1 g |
Alergeny
- gluten
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.