Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.6
-
Dairy Free
Pieczone udka z sosem bbq, ryż biały, surówka meksykańska
Ryż biały, Sos barbecue (zawiera SOJĘ, SELER i GORCZYCĘ), Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Miód pszczeli, Kurczak udko, Surówka meksykańska, Czosnek, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Pieprz czarny, Sól, Papryka wędzona, Olej rzepakowy, Mąka ziemniaczana, Koncentrat pomidorowy 30%, Kolendra, Kmin rzymski, Imbir, Gałka muszkatołowa, Papryka słodka
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 3 223 kJ/770 kcal |
Tłuszcz: 24,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,5 g |
Węglowodany: 102,2 g w tym cukry: 29,2 g |
Błonnik: 3,9 g |
Białko: 43,6 g |
Sól: 3,2 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.