Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.46
-
Dairy Free
-
Vegan
Pieczone warzywa w sosie fistaszkowym
SEZAM biały, Brokuły, Marchew, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sól, Papryka czerwona, Papryka żółta, Chili, Cukier, Pasta z orzeszków ziemnych (ORZESZKI ZIEMNE prażone, ORZESZKI ZIEMNE kawałki), Sok z limonki świeżo wyciskany, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Woda mineralna niegazowana, Czosnek, Imbir różowy marynowany
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 651 kJ/156 kcal |
Tłuszcz: 8,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g |
Węglowodany: 15,3 g w tym cukry: 4,6 g |
Błonnik: 4,5 g |
Białko: 6,3 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- gluten
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.