Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.1
-
Less Gluten
Pieczone warzywa w stylu śródziemnomorskim z fetą
Ser typu feta (MLEKO, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Cebula czerwona, Cukinia, Oliwa z oliwek, Papryka czerwona, Papryka żółta, Rozmaryn, Zioła prowansalskie (oregano, bazylia, tymianek, cząber, estragon, rozmaryn), Czosnek, Olej rzepakowy, Sól, Papryka słodka, Pieprz czarny, Ziemniaki
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 271 kJ/304 kcal |
Tłuszcz: 11,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,8 g |
Węglowodany: 42,8 g w tym cukry: 10,0 g |
Błonnik: 6,6 g |
Białko: 12,0 g |
Sól: 1,6 g |
Alergeny
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.