Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.1 Star
  • Less Gluten

Pieczone warzywa w stylu śródziemnomorskim z fetą

Cukinia, Papryka żółta, Ziemniaki, Papryka czerwona, Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Cebula czerwona, Olej rzepakowy, Oliwa z oliwek, Czosnek, Rozmaryn, Zioła prowansalskie (oregano, bazylia, tymianek, cząber, estragon, rozmaryn), Sól, Papryka słodka, Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
1 283 kJ/307 kcal
Tłuszcz: 11,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,9 g
Węglowodany: 41,9 g
w tym cukry: 10,9 g
Błonnik: 7,4 g
Białko: 12,2 g
Sól: 1,6 g

Alergeny

  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: