Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.57
-
Dairy Free
-
Vegan
Pieczone wegańskie donuty z masłem orzechowym i solonym karmelem z daktyli, winogrona
Mięta, Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁY, maltodekstryna, stabilizatory: guma gellan, lecytyny; regulator kwasowości: fosforan dipotasowy; sól), Sól himalajska, Daktyle suszone (zawierają DWUTLENEK SIARKI), Ksylitol, Mąka PSZENNA, Pasta z orzeszków ziemnych (Prażone ORZESZKI ZIEMNE), Pasta waniliowa, Proszek do pieczenia, Soda oczyszczona, Sól, Banan, Winogrona ciemne, Winogrona zielone
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 093 kJ/261 kcal |
Tłuszcz: 5,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g |
Węglowodany: 51,4 g w tym cukry: 13,3 g |
Błonnik: 3,6 g |
Białko: 5,5 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- orzechy
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.