Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.23
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Pieczone ziemniaki z ogórkiem małosolnym i koperkiem, majonez z oliwą z wędzonych warzyw
Koperek, Miód pszczeli, Musztarda dijon (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Olej z wędzonych warzyw (olej rzepakowy, papryka wędzona, czosnek wędzony, por, sól), Oliwa z oliwek, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Ogórek małosolny (Ogórki, woda, sól, przyprawy), Pieprz czarny, Kmin rzymski, Olej rzepakowy, Papryka słodka, Papryka wędzona, Pieprz czarny, Ziemniak
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 654 kJ/156 kcal |
Tłuszcz: 7,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g |
Węglowodany: 20,5 g w tym cukry: 1,0 g |
Błonnik: 1,4 g |
Białko: 2,1 g |
Sól: 1,5 g |
Alergeny
- gorczyca
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.