Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.4
-
Less Gluten
Pieczone ziemniaki z pesto, greckim serem i szpinakiem
Ser typu feta (MLEKO, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Czosnek, Oliwa z oliwek, orzechy pinii, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Bazylia, Szpinak baby, Olej rzepakowy, Papryka słodka, Ziemniaki
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 441 kJ/105 kcal |
Tłuszcz: 7,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g |
Węglowodany: 8,4 g w tym cukry: 0,5 g |
Błonnik: 0,9 g |
Białko: 1,9 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.