Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.49
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Pieczone ziemniaki z wegańskim majo verde
Kiełki słonecznika, Bazylia, Mięta, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Syrop klonowy, Wegański majonez (Woda, olej roślinny rzepakowy, musztarda (woda, ocet spirytusowy, GORCZYCA, cukier, sól), cukier, skrobia modyfikowana, substancje zagęszczające: guma ksantanowa, guma guar, ocet spirytusowy, sól, przeciwutleniacz: sól wapniowo-disodowa, barwnik: karoteny), Czosnek, Olej rzepakowy, Natka pietruszki, Ziemniak
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 438 kJ/105 kcal |
Tłuszcz: 4,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g |
Węglowodany: 16,6 g w tym cukry: 0,4 g |
Błonnik: 1,4 g |
Białko: 1,8 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- gorczyca
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.