Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.4
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Pieczony batat z soczewicą, szpinakiem i orzechami, dressing musztardowy
ORZECHY LASKOWE, Batat, Pieprz czarny, Sól, Czosnek, Olej rzepakowy, Soczewica czarna, Cynamon, Miód pszczeli, Oliwa z oliwek, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Szpinak baby
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 661 kJ/158 kcal |
Tłuszcz: 6,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g |
Węglowodany: 18,0 g w tym cukry: 3,6 g |
Błonnik: 6,0 g |
Białko: 5,2 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- gorczyca
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.