Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.03
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Pieczony pak choy, cukinia i marchewka z dressingiem z orzeszków ziemnych
Cukinia, Pieprz czarny, Sól, Kapusta pak choi, Kolendra, Marchew, ORZESZKI ZIEMNE, Chili, Pasta z orzeszków ziemnych (Prażone ORZESZKI ZIEMNE), Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Sok z limonki świeżo wyciskany, Sos rybny (SARDELA, sól, woda, cukier), Sos sojowy ciemny (woda, barwnik: karmel, cukier, sól, SOJA, barwnik: karmel amoniakalny, PSZENICA), Woda mineralna niegazowana, Czosnek, Olej rzepakowy
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 719 kJ/172 kcal |
Tłuszcz: 10,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g |
Węglowodany: 12,4 g w tym cukry: 3,7 g |
Błonnik: 5,1 g |
Białko: 7,7 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
- ryby i produkty pochodne
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.