Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.62
Pieczywo razowe z kiełbasą krakowską, serkiem chrzanowym i warzywami
Chleb razowy ze słonecznikiem (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, nasiona słonecznika, mąka PSZENNA, sól), Kiełbasa krakowska, Ogórek zielony, Pomidor, Chrzan (zawiera MLEKO, DWUTLENEK SIARKI), Pieprz czarny, Ser śmietankowy (MLEKO pasteryzowane, ŚMIETANKA), Sól
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 503 kJ/359 kcal |
Tłuszcz: 26,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,5 g |
Węglowodany: 25,1 g w tym cukry: 2,9 g |
Błonnik: 5,9 g |
Białko: 18,4 g |
Sól: 1,3 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- gorczyca
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.