Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.32
Pierogi razowe ze szpinakiem i suszonymi pomidorami, sałata lodowa z fetą, pomidorkami i winegretem
Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Koperek, Olej rzepakowy, Pierogi razowe ze szpinakiem i suszonymi pomidorami (ciasto: mąka PSZENNA razowa, otręby PSZENNE, woda, olej, farsz: liście szpinaku, pomidor suszony, pieprz, sól), Pomidorki daktylowe, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Sałata lodowa, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Miód pszczeli
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 820 kJ/674 kcal |
Tłuszcz: 51,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,0 g |
Węglowodany: 54,5 g w tym cukry: 8,1 g |
Błonnik: 2,6 g |
Białko: 22,9 g |
Sól: 2,5 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.