Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.61
Pierogi z ziemniakami i serem, modra kapusta z natką pietruszki
Cebula biała, Cukier, Kapusta czerwona, Oliwa z oliwek, Sok z cytryny, Żurawina suszona (żurawina, cukier, olej słonecznikowy, DWUTLENEK SIARKI), Natka pietruszki, Olej rzepakowy, Pierogi z serem i ziemniakami (mąka PSZENNA, woda, JAJA, olej, ziemniaki, SER twarogowy, cebula, MASŁO, pieprz, sól, przyprawy)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 802 kJ/431 kcal |
Tłuszcz: 7,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g |
Węglowodany: 78,1 g w tym cukry: 11,9 g |
Błonnik: 3,4 g |
Białko: 12,1 g |
Sól: 1,6 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.