Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.59
Pierogi z jagodami, sos waniliowy
Borówka amerykańska, Olej rzepakowy, Pierogi z jagodami (ciasto: mąka PSZENNA, woda, JAJA, olej, farsz: jagody), JOGURT naturalny 2% tł., Pasta waniliowa, Serek homogenizowany waniliowy (MLEKO, ŚMIETANKA, cukier, skrobia kukurydziana, aromat, pokruszona laska wanilii 0,02%, barwnik: karoteny, kultury bakterii)
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 596 kJ/620 kcal |
Tłuszcz: 6,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,2 g |
Węglowodany: 129,0 g w tym cukry: 87,0 g |
Błonnik: 9,0 g |
Białko: 19,9 g |
Sól: 2,8 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.