Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.63
Pierogi z mięsem, surówka z koperkiem
Surówka koperkowa (kapusta biała (58%), majonez (20%) [olej rzepakowy, woda, musztarda (GORCZYCA biała, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy) żółtka JAJ kurzych w proszku], koper (10%), ogórek zielony świeży (10%), marchew, sok z cytryny, cukier trzcinowy, sól, ekstrakt przypraw), Kiełki rzodkiewki, Olej rzepakowy, Pierogi z mięsem (farsz: mięso drobiowe, mięso wieprzowe, cebula, czosnek, pieprz, sól, mix ziół, ciasto: mąka PSZENNA, JAJA, olej, woda)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 399 kJ/334 kcal |
Tłuszcz: 20,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g |
Węglowodany: 32,8 g w tym cukry: 1,5 g |
Błonnik: 1,7 g |
Białko: 16,4 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- jaja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.