Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.39 Star

Pierogi z soczewicą i pieczarkami, surówka koperkowa

Surówka koperkowa (kapusta biała (58%), majonez (20%) [olej rzepakowy, woda, musztarda (GORCZYCA biała, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy) żółtka JAJ kurzych w proszku], koper (10%), ogórek zielony świeży (10%), marchew, sok z cytryny, cukier trzcinowy, sól, ekstrakt przypraw), Pierogi z soczewicą i pieczarkami (ciasto: mąka PSZENNA, woda, JAJA, olej, farsz: soczewica, cebula, pieczarka, pieprz, sól, przyprawy), Olej rzepakowy, Koperek, Sól

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 363 kJ/326 kcal
Tłuszcz: 10,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
Węglowodany: 50,4 g
w tym cukry: 1,5 g
Błonnik: 1,7 g
Białko: 12,9 g
Sól: 1,3 g

Alergeny

  • gluten
  • gorczyca
  • jaja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: