Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.77
Pierogi z truskawkami, sos waniliowy
Borówka amerykańska, Olej rzepakowy, Pierogi z truskawkami (ciasto: mąka PSZENNA, woda, JAJA, olej, farsz: truskawki), JOGURT naturalny 2% tł., Pasta waniliowa, Serek homogenizowany waniliowy (MLEKO, ŚMIETANKA, cukier, skrobia kukurydziana, aromat, pokruszona laska wanilii 0,02%, barwnik: karoteny, kultury bakterii)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 259 kJ/301 kcal |
Tłuszcz: 3,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g |
Węglowodany: 58,1 g w tym cukry: 3,6 g |
Błonnik: 0,7 g |
Białko: 7,2 g |
Sól: 0,0 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.