Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.24
Pierogi z twarogiem, kaszą gryczaną i miętą, surówka koperkowa
Surówka koperkowa (kapusta biała (58%), majonez (20%) [olej rzepakowy, woda, musztarda (GORCZYCA biała, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy) żółtka JAJ kurzych w proszku], koper (10%), ogórek zielony świeży (10%), marchew, sok z cytryny, cukier trzcinowy, sól, ekstrakt przypraw), Koperek, Olej rzepakowy, Pierogi z twarogiem, kaszą gryczaną i miętą
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 273 kJ/304 kcal |
Tłuszcz: 9,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g |
Węglowodany: 47,0 g w tym cukry: 1,5 g |
Błonnik: 1,7 g |
Białko: 12,0 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.