Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.61 Star

Pierożki cappelli caprese z grillowanymi szparagami, czarnymi oliwkami i raddichio, pesto bazyliowe

Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól, stabilizator: glukonian żelazawy), Czosnek, Oliwa z oliwek, orzechy pinii, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Bazylia, Olej rzepakowy, Pierożki cappelli caprese (semolina z PSZENICY twardej, SER mozzarella: [MLEKO, sól], pomidory suszone, SER ricotta: [serwatka z MLEKA, ŚMIETANKA, sól], SER Brie: [MLEKO, sól], SER Grana Padano DOP: [MLEKO, sól, zawiera lizozym z JAJ], masa JAJOWA pasteryzowana, woda, bułka tarta: [mąka PSZENNA, sól, drożdże], sól, przyprawy), Sałata radicchio, Sałata rzymska mini, Szparagi

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 210 kJ/289 kcal
Tłuszcz: 19,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,4 g
Węglowodany: 17,3 g
w tym cukry: 1,9 g
Błonnik: 1,4 g
Białko: 11,6 g
Sól: 1,1 g

Alergeny

  • gluten
  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: