Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.53
-
Dairy Free
Pierożki gyoza z kaczką i sosem sezamowo-sojowym, duszona kapusta pekińska po azjatycku
Cukier, Olej rzepakowy, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), SEZAM biały, Pierożki gyoza z kaczką, Natka pietruszki karbowana, Imbir różowy marynowany, Czosnek, Kapusta pekińska, Sos sojowy ciemny (woda, barwnik: karmel, cukier, sól, SOJA, barwnik: karmel amoniakalny, PSZENICA), Sól, Sok z cytryny, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Miód pszczeli, Marchew, Sok z cytryny świeżo wyciskany
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 210 kJ/528 kcal |
Tłuszcz: 26,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,9 g |
Węglowodany: 53,6 g w tym cukry: 5,5 g |
Błonnik: 7,8 g |
Białko: 17,7 g |
Sól: 2,0 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
- sezam
- skorupiaki i produkty pochodne
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.