Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.32
XXX_Pierś indyka z czerwoną soczewicą, dynią i imbirem, kasza pęczak, warzywa z pary
Cukier, Wywar warzywny (zawiera SELER), Kalafior, Brokuły, Natka pietruszki, Imbir różowy marynowany, Czosnek, Soczewica czerwona, ŚMIETANA 15% tł., Oliwa z oliwek, MASŁO klarowane, Kurkuma, Dynia, Imbir, Natka pietruszki karbowana, Kasza JĘCZMIENNA pęczak, Indyk, Tymianek, Sól, Pieprz czarny, Papryka słodka, Olej rzepakowy, Kolendra, Kmin rzymski, Marchew baby
Wartość odżywcza na porcję XXL
Wartość energetyczna: 3 606 kJ/862 kcal |
Tłuszcz: 12,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,4 g |
Węglowodany: 101,4 g w tym cukry: 9,0 g |
Błonnik: 17,1 g |
Białko: 84,2 g |
Sól: 2,0 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.