Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.46
-
Less Gluten
-
Less Carb
Pierś kurczaka w sosie chrzanowym z koperkiem, kasza gryczana, ogórek kiszony
Kasza gryczana palona, Sól, Koperek, Cukier, Kurczak (pierś), Liść laurowy, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Zioła prowansalskie (oregano, bazylia, tymianek, cząber, estragon, rozmaryn), Czosnek, Ogórek kiszony (ogórki, woda, przyprawy (GORCZYCA), sól), Chrzan (zawiera MLEKO, DWUTLENEK SIARKI), Wywar warzywny (zawiera SELER), Mąka ziemniaczana, Śmietanka 30% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen, mleczan wapnia)
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 483 kJ/593 kcal |
Tłuszcz: 22,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11,3 g |
Węglowodany: 39,0 g w tym cukry: 5,2 g |
Błonnik: 3,8 g |
Białko: 57,6 g |
Sól: 4,3 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gorczyca
- mleko
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.