Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.37
-
Less Gluten
-
Less Carb
XXX_Pierś kurczaka w sosie dyniowym z pieczarkami, kasza gryczana, ogórek kiszony
Kasza gryczana niepalona, Kurczak (pierś), Natka pietruszki, ŚMIETANA 15% tł., Pieczarka, Mąka ziemniaczana, Dynia, Cebula biała, Ogórek kiszony (ogórki, woda, przyprawy (GORCZYCA), sól), Sól, Tymianek, Pieprz czarny, Papryka słodka, Olej rzepakowy, Kolendra, Kmin rzymski, Imbir, Cukier, Rozmaryn
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 212 kJ/290 kcal |
Tłuszcz: 6,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7 g |
Węglowodany: 35,8 g w tym cukry: 2,7 g |
Błonnik: 4,9 g |
Białko: 26,7 g |
Sól: 2,7 g |
Alergeny
- gorczyca
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.