Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.57
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Pierś kurczaka z pesto koperkowym, pieczone ziemniaki, surówka marchewkowa
Cukier, Kurczak (pierś), Liść laurowy, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sól, Zioła prowansalskie (oregano, bazylia, tymianek, cząber, estragon, rozmaryn), Czosnek, Oliwa z oliwek, orzechy pinii, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Koperek, Surówka marchewkowa z jabłkiem (marchew, jabłko, olej rzepakowy, sok z cytryny, cukier trzcinowy, sól, ekstrakt przypraw), Papryka słodka, Ziemniaki
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 3 181 kJ/760 kcal |
Tłuszcz: 37,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,7 g |
Węglowodany: 62,1 g w tym cukry: 5,3 g |
Błonnik: 5,7 g |
Białko: 49,5 g |
Sól: 1,7 g |
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.