Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.45
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Pierś kurczaka z suszoną szynką na puree z batatów, sałatka z kaparami i sosem pomarańczowo-bazyliowym
Sałata mix, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Pieprz czarny, Sól, Szynka szwarcwaldzka, Kurczak (pierś), Marchew, Kapary w zalewie (Kapary, woda, sól, ocet winny), Pasta z orzeszków ziemnych (Prażone ORZESZKI ZIEMNE), Batat, Ziemniaki, Bazylia, Miód pszczeli, Musztarda dijon (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Olej rzepakowy, Sok pomarańczowy
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 604 kJ/622 kcal |
Tłuszcz: 30,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,0 g |
Węglowodany: 40,1 g w tym cukry: 14,9 g |
Błonnik: 10,0 g |
Białko: 47,7 g |
Sól: 4,2 g |
Alergeny
- gorczyca
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.