Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.38 Star
  • Less Gluten

Pierś z indyka pieczona z jabłkami, puree ziemniaczane, buraczki zasmażane

jabłko, Indyk, Ziemniaki, Burak, Olej rzepakowy, Cebula biała, Jabłko, Woda, Miód pszczeli, Sól, MLEKO spożywcze 2% tł., Koperek, Papryka słodka, Cukier, MASŁO 82% tł., Sok z cytryny, Czosnek, Imbir, Kolendra, Pieprz czarny, Kmin rzymski, Tymianek, Rozmaryn, Majeranek

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 701 kJ/406 kcal
Tłuszcz: 10,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,9 g
Węglowodany: 55,0 g
w tym cukry: 20,0 g
Błonnik: 8,1 g
Białko: 28,3 g
Sól: 0,4 g

Alergeny

  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: