Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.42
-
Less Gluten
-
Less Carb
Pierś z kurczaka w kremowym sosie z bobem, marchewką i koperkiem, ryż jaśminowy, buraczki
Burak, SELER korzeniowy, Kurczak (pierś), Tymianek, Papryka słodka, Kolendra, Kmin rzymski, Imbir, Cukier, Sos pieczeniowy (woda, wołowina, warzywa (marchew, cebula, por, SELER, pietruszka)), Por, Olej rzepakowy, Pietruszka, Marchew, ŚMIETANA 15% tł., MASŁO 82% tł., Marchew, Cebula czerwona, Bób, Koperek, Sól, Pieprz czarny, Ryż jaśminowy
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 2 035 kJ/486 kcal |
Tłuszcz: 8,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,2 g |
Węglowodany: 65,9 g w tym cukry: 12,8 g |
Błonnik: 7,8 g |
Białko: 39,9 g |
Sól: 0,8 g |
Alergeny
- mleko
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.