Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.17
-
Less Gluten
Pikantna zupa z królikiem i zieloną soczewicą
Królik, comber, Por, Kolendra, Ziele angielskie, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Sok z limonki, ŚMIETANA 15% tł., SELER korzeniowy, Pietruszka, Cebula biała, Pasta curry (suszona czerwona papryka chilli, czosnek, trawa cytrynowa, szalotka, sól, galangal, skórka limonki, kaffir, przyprawy), Papryczka chili, Olej rzepakowy, Marchew, Liść laurowy, liście kafiru, Kurkuma, Czosnek, Soczewica zielona
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 985 kJ/235 kcal |
Tłuszcz: 8,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g |
Węglowodany: 18,8 g w tym cukry: 2,6 g |
Błonnik: 3,7 g |
Białko: 22,5 g |
Sól: 1,2 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.