Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.8
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Pikantna zupa z pasternaku
Cebula biała, Chili, Gałka muszkatołowa, Napój ryżowo-kokosowy (Woda, ryż (7%), mleko kokosowe (5,9%) olej słonecznikowy, węglan wapnia, włókna owoców cytrusowych, stabilizatory: mączka chleba świętojańskiego, guma gellan, sól morska, aromaty naturalne, witaminy (D, B12)), Olej rzepakowy, Pasternak, Pieprz biały, Pietruszka, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), SELER korzeniowy, Ziemniaki, Czosnek, Sól
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 790 kJ/189 kcal |
Tłuszcz: 5,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g |
Węglowodany: 32,8 g w tym cukry: 8,4 g |
Błonnik: 7,6 g |
Białko: 3,6 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.