Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.19
Pikantne placuszki marchewkowe, migdałowy sos BBQ
Cebula biała, Czosnek, Marchew, Kolendra, Cebula czerwona, MLEKO spożywcze 2% tł., Mąka PSZENNA pełnoziarnista, Kmin rzymski, Chili, Natka pietruszki, Sól, Cukier, Sos worcestershire (zawiera SELER), Sos tabasco (ocet, czerwona ostra papryka, sól), Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Powidła śliwkowe, Papryka wędzona, Olej rzepakowy, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Pasta z migdałów (MIGDAŁY pieczone (100%)), JAJA kurze
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 552 kJ/132 kcal |
Tłuszcz: 4,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g |
Węglowodany: 19,2 g w tym cukry: 5,1 g |
Błonnik: 3,1 g |
Białko: 5,8 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- jaja
- mleko
- orzechy
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.