Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.67
-
Dairy Free
-
Vegan
Pikantny gulasz z białą fasolą, szpinakiem, selerem naciowym, harrisą i orzechami laskowymi, ryż jaśminowy z czarnuszką
Natka pietruszki, ORZECHY LASKOWE, Cebula biała, Olej rzepakowy, Pasta Harissa (papryka ostra, czosnek, kolendra, sól, kminek), Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Szpinak, Czosnek, Sól, Fasola biała, SELER naciowy, Czarnuszka, Ryż jaśminowy
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 232 kJ/295 kcal |
Tłuszcz: 8,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g |
Węglowodany: 42,4 g w tym cukry: 3,9 g |
Błonnik: 7,1 g |
Białko: 10,9 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- orzechy
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.