Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.32
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Less Carb
Pilaw z kurczakiem, szparagami i komosą ryżową, dressing z miodem i cytryną
MIGDAŁY w płatkach, Żurawina suszona (żurawina, cukier, olej słonecznikowy, DWUTLENEK SIARKI), Szparagi, Tymianek, Pieprz czarny, Papryka słodka, Kurczak (pierś), Kolendra, Kmin rzymski, Imbir, Cukier, Papryka żółta, Natka pietruszki, Sól, Komosa ryżowa mix, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Olej rzepakowy, Miód pszczeli, Szparagi
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 691 kJ/404 kcal |
Tłuszcz: 14,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g |
Węglowodany: 26,6 g w tym cukry: 6,9 g |
Błonnik: 4,3 g |
Białko: 40,4 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.