Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.4
-
Less Gluten
Pizza 4 sery na spodzie z kalafiora z rukolą, sos pomidorowy
Rukola, Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Ser pleśniowy Lazur (MLEKO pełne pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti), Ser ricotta (Serwatka z MLEKA, sól, regulator kwasowości – kwas cytrynowy), Cebula biała, Cukier, Koncentrat pomidorowy 30%, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Sól, Czosnek, Mąka kukurydziana, Kalafior, JAJA kurze
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 848 kJ/203 kcal |
Tłuszcz: 9,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,4 g |
Węglowodany: 15,4 g w tym cukry: 3,8 g |
Błonnik: 4,3 g |
Białko: 11,7 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.