Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.39 Star
  • Less Gluten

Pizza 4 sery na spodzie z kalafiora z rukolą, sos pomidorowy

pizza 85% (kalafior, JAJA kurze, mąka kukurydziana, ser parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), ser pleśniowy lazur (MLEKO pełne pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti), ser ricotta (serwatka z MLEKA krowiego, ŚMIETANKA, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), cebula biała, koncentrat pomidorowy 30%, olej rzepakowy, sól, czosnek, pieprz czarny, cukier), rukola 7%, sos 7% (pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), cebula biała, koncentrat pomidorowy 30%, czosnek, olej rzepakowy, sól, pieprz czarny)

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
840 kJ/201 kcal
Tłuszcz: 9,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,4 g
Węglowodany: 15,3 g
w tym cukry: 3,7 g
Błonnik: 4,3 g
Białko: 11,7 g
Sól: 0,8 g

Alergeny

  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: