Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.45
Pizza batatowa z kapustą kiszoną, ziemniakami, suszonymi pomidorami i mozzarellą
Roszponka, Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Kapusta kwaszona, Miód pszczeli, Pieprz czarny, Sól, Czosnek, Olej rzepakowy, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Cukier, Mąka PSZENNA, Proszek do pieczenia, Batat, Ziemniaki
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 986 kJ/236 kcal |
Tłuszcz: 9,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g |
Węglowodany: 34,2 g w tym cukry: 2,6 g |
Błonnik: 2,8 g |
Białko: 6,3 g |
Sól: 1,0 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.