Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.49
Pizza batatowa z mozzarellą, suszonymi pomidorami i szpinakiem, sos czosnkowy
Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Proszek do pieczenia, Miód pszczeli, JOGURT naturalny 2% tł., Czosnek, Szpinak, Pieprz czarny, Oliwa z oliwek, Gałka muszkatołowa, Batat, Olej rzepakowy, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Mąka PSZENNA, Sól, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Oregano, Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Koncentrat pomidorowy 30%, Kmin rzymski, Cukier, Szpinak baby
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 581 kJ/378 kcal |
Tłuszcz: 17,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,5 g |
Węglowodany: 51,5 g w tym cukry: 6,1 g |
Błonnik: 4,5 g |
Białko: 10,7 g |
Sól: 1,8 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.