Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.49
Pizza batatowa z pieczarkami, serem wędzonym i sosem żurawinowym
Dżem żurawinowy, Pieczarki, Ser wędzony (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii), Cukier, Kmin rzymski, Koncentrat pomidorowy 30%, Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Oregano, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Sól, Mąka PSZENNA, Olej rzepakowy, Proszek do pieczenia, Batat, Szpinak baby
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 992 kJ/237 kcal |
Tłuszcz: 8,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g |
Węglowodany: 35,2 g w tym cukry: 4,7 g |
Błonnik: 3,1 g |
Białko: 6,8 g |
Sól: 1,2 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.