Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.45
Pizza batatowa z sosem pomidorowym, szpinakiem, cukinią i mozzarellą
Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Cukier, Kmin rzymski, Koncentrat pomidorowy 30%, Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Oregano, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Sól, Mąka PSZENNA, Olej rzepakowy, Proszek do pieczenia, Batat, Cukinia, Szpinak, Rukola
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 647 kJ/394 kcal |
Tłuszcz: 14,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,7 g |
Węglowodany: 54,8 g w tym cukry: 6,5 g |
Błonnik: 4,7 g |
Białko: 11,6 g |
Sól: 1,8 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.