Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.49 Star
  • Less Gluten
  • Less Carb

Pizza na spodzie z kalafiora z szynką parmeńską, mozzarellą, pieczarkami i rukolą

Kalafior, Pieczarki, JAJA kurze, Szynka parmeńska (Wieprzowina, sól, konserwant: azotan potasu), Mąka kukurydziana, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Cebula biała, Rukola, Koncentrat pomidorowy 30%, Olej rzepakowy, Sól, Czosnek, Pieprz czarny, Cukier

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 350 kJ/323 kcal
Tłuszcz: 16,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,6 g
Węglowodany: 21,0 g
w tym cukry: 4,5 g
Błonnik: 6,4 g
Białko: 21,6 g
Sól: 2,1 g

Alergeny

  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: