Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.49
-
Less Gluten
-
Less Carb
Pizza na spodzie z kalafiora z szynką parmeńską, mozzarellą, pieczarkami i rukolą
Rukola, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), JAJA kurze, Kalafior, Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Mąka kukurydziana, Czosnek, Sól, Pieprz czarny, Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Koncentrat pomidorowy 30%, Cukier, Pieczarki, Olej rzepakowy, Cebula biała, Olej rzepakowy, Szynka parmeńska (Wieprzowina, sól, substancja konserwująca: azotan potasu)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 309 kJ/313 kcal |
Tłuszcz: 15,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,3 g |
Węglowodany: 21,0 g w tym cukry: 4,5 g |
Błonnik: 6,4 g |
Białko: 20,6 g |
Sól: 1,8 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.