Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.44
-
Less Gluten
-
Less Carb
Pizza na szpinakowym spodzie z mozzarellą, szynką parmeńską, suszonymi pomidorami i rukolą, sos pomidorowy
Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁY, maltodekstryna, stabilizatory: guma gellan, lecytyny; regulator kwasowości: fosforan dipotasowy; sól), Szynka parmeńska (Wieprzowina, sól, substancja konserwująca: azotan potasu), Szpinak, Nasiona chia, JAJA kurze, Groszek zielony, Oregano, Oliwa z oliwek, Mąka ryżowa, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Mąka MIGDAŁOWA, Czosnek, Sól, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Koncentrat pomidorowy 30%, Cebula biała, Rukola
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 875 kJ/209 kcal |
Tłuszcz: 12,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,1 g |
Węglowodany: 15,4 g w tym cukry: 3,5 g |
Błonnik: 4,2 g |
Białko: 11,8 g |
Sól: 1,2 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.