Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.44 Star
  • Less Gluten
  • Less Carb

Pizza na szpinakowym spodzie z mozzarellą, szynką parmeńską, suszonymi pomidorami i rukolą, sos pomidorowy

Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁY, maltodekstryna, stabilizatory: guma gellan, lecytyny; regulator kwasowości: fosforan dipotasowy; sól), Szynka parmeńska (Wieprzowina, sól, substancja konserwująca: azotan potasu), Szpinak, Nasiona chia, JAJA kurze, Groszek zielony, Oregano, Oliwa z oliwek, Mąka ryżowa, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Mąka MIGDAŁOWA, Czosnek, Sól, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Koncentrat pomidorowy 30%, Cebula biała, Rukola

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
875 kJ/209 kcal
Tłuszcz: 12,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,1 g
Węglowodany: 15,4 g
w tym cukry: 3,5 g
Błonnik: 4,2 g
Białko: 11,8 g
Sól: 1,2 g

Alergeny

  • jaja
  • mleko
  • orzechy

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: