Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.44 Star
  • Less Gluten
  • Less Carb

Pizza na szpinakowym spodzie z mozzarellą, szynką parmeńską, suszonymi pomidorami i rukolą, sos pomidorowy

Szpinak, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Groszek zielony, Rukola, Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁ, ekstrakt z MIGDAŁÓW, stabilizator: (ekologiczna mączka chleba świętojańskiego), sól morska), Szynka parmeńska (Wieprzowina, sól, substancja konserwująca: azotan potasu), Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), JAJA kurze, Mąka ryżowa, Woda, Cebula biała, Mąka MIGDAŁOWA, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Koncentrat pomidorowy 30%, Czosnek, Olej rzepakowy, Oliwa z oliwek, Nasiona chia, Sól, Pieprz czarny, Oregano

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
877 kJ/210 kcal
Tłuszcz: 12,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,1 g
Węglowodany: 14,7 g
w tym cukry: 3,5 g
Błonnik: 3,9 g
Białko: 11,8 g
Sól: 1,3 g

Alergeny

  • jaja
  • mleko
  • orzechy

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: