Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.43
Pizza ze szparagami, cukinią i ricottą
Ciasto drożdżowe (Mąka PSZENNA, woda, JAJA, oleje roślinne (olej rzepakowy, olej rzepakowy w pełni uwodorniony, olej kokosowy), drożdże, cukier, sól), Cukinia, Pieprz czarny, Rozmaryn, Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Ser ricotta (serwatka z MLEKA krowiego, ŚMIETANKA, sól), Śmietana 12% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen), Sól, Szparagi, Rukola
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 721 kJ/411 kcal |
Tłuszcz: 19,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,3 g |
Węglowodany: 43,5 g w tym cukry: 2,1 g |
Błonnik: 1,3 g |
Białko: 19,2 g |
Sól: 1,6 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.