Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.12
-
Less Gluten
Placek jaglany z bananem i wiórkami kokosowymi, jogurt wiśniowy
Jagody goji (zawierają DWUTLENEK SIARKI), Mięta, Cukier, JOGURT naturalny 2% tł., Wiśnie, Mąka gryczana, Miód pszczeli, MLEKO spożywcze 2% tł., Wiórki kokosowe, Banan, Kasza jaglana, Sól
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 154 kJ/276 kcal |
Tłuszcz: 5,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,4 g |
Węglowodany: 47,8 g w tym cukry: 12,7 g |
Błonnik: 2,8 g |
Białko: 8,4 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.