Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.12
Placek jęczmienny z jabłkiem i suszonymi śliwkami, jogurt naturalny z cynamonem
Cynamon, JOGURT naturalny 2% tł., Miód pszczeli, Jabłko, Mąka PSZENNA pełnoziarnista, MLEKO spożywcze 2% tł., Olej rzepakowy, Otręby PSZENNE, Kasza JĘCZMIENNA perłowa, Sól, JAJA kurze, Śliwki suszone (zawierają DWUTLENEK SIARKI)
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 394 kJ/572 kcal |
Tłuszcz: 12,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,6 g |
Węglowodany: 89,5 g w tym cukry: 40,8 g |
Błonnik: 10,6 g |
Białko: 23,6 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.