Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.4
Placek marchewkowo-kokosowy z sosem waniliowym, pomarańcza
Chipsy kokosowe, Cynamon, Mąka PSZENNA, Mąka PSZENNA pełnoziarnista, Marchew, Miód pszczeli, Olej rzepakowy, Soda oczyszczona, Wiórki kokosowe, JAJA kurze, jabłko, Pomarańcza, JOGURT naturalny 2% tł., Pasta waniliowa, Serek homogenizowany waniliowy (MLEKO, ŚMIETANKA, cukier, skrobia kukurydziana, aromat, pokruszona laska wanilii 0,02%, barwnik: karoteny, kultury bakterii)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 102 kJ/263 kcal |
Tłuszcz: 11,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,1 g |
Węglowodany: 34,1 g w tym cukry: 17,8 g |
Błonnik: 5,4 g |
Białko: 7,1 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.