Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.51
-
Less Gluten
-
Less Carb
Placek serowo-orzechowy z sosem z owoców leśnych
Mięta, Jagody, Maliny, Truskawki, Budyń waniliowy (skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, aromat, barwnik: kurkumina), Cukier, Pasta z orzeszków ziemnych (ORZESZKI ZIEMNE prażone, ORZESZKI ZIEMNE kawałki), SER twarogowy, JAJA kurze
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 838 kJ/200 kcal |
Tłuszcz: 10,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,7 g |
Węglowodany: 16,8 g w tym cukry: 5,2 g |
Błonnik: 1,6 g |
Białko: 16,5 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.